Tack för ett fint år!

Tack!

Som samordnare för bloggen Ett Gott Arbetsliv vill jag rikta ett stort och varmt tack till alla skribenter som har förgyllt det här året. Jag tycker att ni har gjort ett fantastiskt fint arbete med att lyfta arbetslivets olika frågor!

Vi behöver bli mer medvetna om hur arbetslivet ser ut och vad som gör det gott eller mindre gott, och inte minst vad vi kan göra för att påverka till det bättre!

 

Våra flitiga och återkommande skribenter

Ett extra stort tack till de som har skrivit här varannan vecka för att dela med sig av sina tankar kring arbetslivet. De kommer här i bokstavsordning efter förnamnet. Klickar du på namnet får du upp ett nytt fönster med mer info om skribenten och en lista på alla inlägg han/hon gjort.

Anna Tinglöf, som har skrivit om rekrytering och karriär. Hon tar en paus från det regelbundna bloggandet och dyker förhoppningsvis upp igen med sina uppskattade inlägg om rekryteringsprocessen och hur du som arbetssökande kan underlätta både för dig själv och den som rekryterar.

Camilla Ländin, skriver återigen om organisationsrelaterade frågor efter att ha varit föräldraledig. Välkommen tillbaka! Vi ser fram emot att fortsätta ta del av dina tankvärda inlägg under 2012.

Eva Jansén, som delar med sig av en aldrig sinande klokskap kring hur du kan underlätta ditt eget arbete så att du blir mer effektiv. Korta och konkreta tips som är lätta att ta till sig och börja använda direkt kan man aldrig få för mycket av.

Ida Hedberg, som med sina inlägg kring nätverkande vill väcka oss och få oss att se oss omkring.

Jeanette Gardner, skriver om frågor som har med din karriär att göra. Tankvärda inlägg både för dig som är din egen företagare och för dig som söker arbete och vill utvecklas i den roll du har.

Linnea Gideonsson, skrev om samhälle, entreprenörskap och kreativitet på olika vis fram till sommaren 2011.

Lisa Moraeus och Anna Hagstedt, jobbar och bloggar ihop. De skriver om grupputveckling och kommer med konkreta förslag på hur du kan arbeta med utvecklingen.

Lisbeth Rydén, skriver om sådant hon reagerar på och vill väcka våra tankar kring. Mycket kretsar kring den psykosociala arbetsmiljön som också ligger i hennes forskningsområde.

Maria Kullberg, undertecknad själv skriver om lite av varje som rör arbetslivet för att få dig att tänka till kring olika frågor.

 

Inhoppande skribenter under året

Cecilia Kärvegård, skrev i februari om att använda det som är unikt med dig.

Ingrid Astbo, som skrev tre inlägg under våren om kreativitet, mångfald och arbetsmiljö.

Ingrid Guillermo, som undrade över det här med distansjobb.

Linda Björck, är vår senast tillkomna bloggare som vi hoppas se mer av. Hennes ämne har varit ergonomi och vad du själv kan göra för att förbättra din fysiska arbetsmiljö.

Marie Klint, bloggade om begreppet tidskultur.

Tobias Schölin, skrev sitt sista inlägg om mångfald i våras. Nu fokuserar han på forskning kring ämnet.

Viveka Eriksson, sist men inte minst har vi skribenten bakom två uppskattade inlägg om det personliga varumärket och slashworkers.

 

Stort stort tack, alla mina skribentvänner!

Ta en bit choklad och njut av helgerna, som jag hoppas du kan fira med dina nära och kära och en lagom dos av arbetsliv. Får du skrivarlust under helgerna är du välkommen att leva ut den här i bloggen, annars ses vi i januari i ett gott nytt 2012!

Choklad från Ett Gott Arbetsliv

 

Varma hälsningar om en God Jul och Ett Gott Nytt År till alla våra trogna läsare!

Maria Kullberg
KullbergUtveckling

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
3 Kommentarer
 1. Ida Hedberg
  Ida Hedberg says:

  Det är jag som ska tacka för att få skriva om nätverkande och hur människor och företag kan resonera om nätverk, nätverkande och vem/vilka vi vill omge oss med.

  Ha en riktigt god jul och gott slut!
  Vi ses 2012!
  Ida

Kommentering är stängd.