God Jul och Gott Nytt År!

Ytterligare en termin av bloggar är till ända. Jag tänkte lyda alla goda råd och tips om hur man får det liv man vill ha (eller något åt det hållet); vad vill du? hur kan du nå dit? vad vill du glädjas åt? hur vill du sammanfatta 2011? hur vill du att 2012 ska bli? fokusera! planera! gör! osv, och inte blogga om arbetslivet idag.

Istället har jag valt att lägga tiden på att städa. Det gör jag inte så många gånger per år, men någon gång emellanåt är det roligt om det är fint. I år har den tidpunkten infallit till jul ;). Lite julgodis blir det också.

Oavsett vad du väljer att göra med din dag eller ditt julfirande (om du firar jul) önskar jag dig ett gott slut på 2011 och en bra början på 2012.

Jag vill också tacka alla som har läst och kommenterat min blogg under 2011. Mitt nästa inlägg blir om en månad, den 18 januari.

Hörs då! Må väl!

Lisbeth Rydén
Följ mig på: