Nätverk Arbetslivet välkomnar till Malmö 6 mars!

Årsmöte på vårt workshopiga vis

Torsdagen den 6 mars håller Nätverk Arbetslivet årsmöte för att snacka om det kommande verksamhetsåret. Det bjuds falafel och snack om arbetslivsfrågor av typen; vilka frågor tycker du är viktiga just nu? På vilka områden tror du att nätverket kan göra nytta? För att sedan tratta ner det till en idé om vad vi ska ägna oss åt framöver. Vi har också en delvis ny styrelse att välja och det ska bli kul!

Är du sugen på att engagera dig i nätverket?

Du är varmt välkommen! Man kan göra nytta på många olika vis i nätverket, så välj det som passar dig bäst! Och det går bra att göra mer än en sak. :)

1. Bli medlem

Den minsta arbetsinsats du kan göra är att bli medlem i nätverket. :-) Det kostar 250 kr/år och ger oss en grund som gör att vi kan fortsätta driva verksamheten; bloggen Ett Gott Arbetsliv, våra sociala medier (Facebook, Twitter, LinkedIn), träffar av olika slag, och inte minst Arbetslivets Dag.

2. Driv en fråga

Du kan engagera dig för att driva någon speciell fråga som du brinner för. Vi kan kanske hjälpa dig att finna andra som är intresserade av liknande frågor, och att hitta sammanhang att göra något av ditt engagemang. Efter snart fem år med nätverket har vi träffat många människor med många varierande hjärtefrågor.

3. Blogga

Vill du gästblogga om ditt ämne, en gång eller regelbundet, är det välkommet.

4. Sociala medier

Hjälp via de sociala medierna är också välkommet. Vill du hjälpa oss att dela blogginläggen på vår Facebooksida och/eller i vår Facebookgrupp, är det väldigt välkommet! Detsamma gäller vår grupp på LinkedIn – den finns och har drygt 120 medlemmar, men vi är dåliga på att vara aktiva där.

5. Gå med i en arbetsgrupp

Nätverk Arbetslivets sjöstjärna

Det finns arbetsgrupper man kan ingå i. Arbetsgrupperna varierar över tid, såsom en sjöstjärna kan tappa en arm och låta det växa ut en ny, så gillar vi att låta aktiviteter finnas i perioder när det finns någon som vill driva dem. För att låta dem falla bort och ersättas av något annat när tid är. Eller att återkomma när intresse finns. Av denna anledningen har vi inte en statisk verksamhet med ständigt återkommande aktiviteter. Det kan variera från termin till termin beroende på vad det finns engagemang och engagerade personer till. Ditt engagemang innebär alltså stora möjligheter att påverka vår verksamhet. Befintliga arbetsgrupper arbetar just nu med att ordna Arbetslivets Dag, respektive att planera träffar såsom AW eller en workshop.

6. Gå med i styrelsen

Du kan också engagera dig i styrelsen (d v s vara med att planera och genomföra vår verksamhet). Om du tycker att detta verkar roligt får du gärna höra av dig till någon av oss i styrelsen, t ex ordförande Maria Kullberg, maria@kullbergutveckling.se, eller vice ordförande Camilla Ländin, camilla@primautveckling.se. Vi vill också att du kommer på årsmötet så att du kan presentera dig där.

Vad väljer du av ovanstående förslag? Eller har du något helt eget förslag? :)

Mer info kommer

Dagordning och anmälningslänk för årsmötet kommer troligen i nästa vecka. Mötet är kostnadsfritt och öppet för alla som gillar Nätverket Arbetslivet eller är nyfikna på vad vi gör. Dock är det endast medlemmar år 2013 och 2014 som äger rösträtt vid årsmötet. Kika på och följ oss genom Facebookevenemanget här så länge.

Maria Kullberg Arbetslivets Dag 2013. Foto: damjournalen.seJag ser alltid fram emot våra årsmöten – de känns roliga och kreativa just eftersom vi pratar om vad vi vill göra framöver.

Sen ser vi till att göra det också!

Välkommen du med!

Hälsningar
Maria

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)