På gång för Nätverk Arbetslivet och Ett Gott Arbetsliv!

Visionsdag för Nätverk Arbetslivet

Förra fredag hade vi en visions- och planeringsdag med Nätverk Arbetslivet i Malmö. Vi pratade om vad vi gjort hittills och vad vi vill göra mer av. En hel del idéer och önskemål kom på tal.

Planer för Ett Gott Arbetsliv

Bloggmöte Nätverk Arbetslivet

Bloggfrukost (Bild från damjournalen.se)

En av idéerna gäller bloggen Ett Gott Arbetsliv. :) Vi beslutade att det varje termin ska arrangeras en träff med utgångspunkt i bloggen. Nu i vår har vi ju haft en frukostträff i Malmö som var både inspirerande och uppskattad. Där föddes tanken på att arrangera en längre dag, med seminarier från våra bloggare. Detta hoppas vi genomföra i Malmö under hösten 2012. Håll utkik!

Vi har också planer för Stockholm under våren. Den 25 april kommer undertecknad till Stockholm och hoppas att ni som skriver och läser här i bloggen har möjlighet att träffas då! Kanske en frukost? Eller lunch?

 

Läs mer om visionsdagen här: 
http://arbetslivet.se/visions-och-planeringsdag-i-malmo-3-februari-2012/

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
1 svara
  1. Maria Kullberg
    Maria Kullberg says:

    Bloggträffen i Stockholm den 25 april lutar åt att bli en lunch 11.30-13.30, då det verkar passa för dem som hittills anmält intresse.

    I så fall tänker jag mig en restaurang centralt i Stockholm – kom gärna med förslag – det är bortaplan för mig!

    Skulle det vara många som gärna vill träffas över en frukost istället, så gör vi det också. Jag tycker det är så roligt att träffa alla er arbetslivsintresserade människor! :)

Kommentering är stängd.