Nätverk Arbetslivet går på After Work i Stockholm 15 september

Nätverk Arbetslivet går på AW i Stockholm!
15 september kl 18.00-21.00

FR, First Relations, The Business Casual Network bjuder in till After Work, och vi från Nätverk Arbetslivet träffas där för mingel och föredrag från en av våra medlemmar. 

Jorden runt på 45 minuter….
Malin Hammar, www.hmci.se, kom hem till Sverige på hösten 2009 efter att ha bott utomlands i 30 år där hon har arbetat som försäljnings- och marknadschef inom den femstjärniga hotellbranschen över hela världen. Hon har bott i 11 länder och talar 6 språk.

Tillsammans med Malin, bjuds du in till en fantastisk och gigantisk resa, runt alla världens hörn. Malin delar med sig av sin livs historia, om de många kontakter hon knutit till sig, hennes ovärderliga perspektiv på livet, vad som påverkat hennes resa och alla de faktorer som gör henne till den människa hon är i dag. Du förändras i närheten av Malin och hennes tankar stannar med dig under lång tid efter föreläsningens slut.

Pris: 
125 kr inkl. föreläsning, en mättande wrap och ett glas vin/öl/alkoholfritt alternativ

Anmälan:
Obligatorisk föranmälan på FR:s hemsida: www.frr.se
Gå in på Stockholmssidan och välj ”Anmälan”.

Kryssa gärna i evenemanget på Facebook om du kommer, eller skriv en rad i kommentarsfältet nedan, så kan vi samlas och arbetslivsmingla när vi är där.

Välkommen! 

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Höstens första träff i Stockholm blir den 15 september. Då går vi på after work där vi minglar, äter en bit mat med ett glas vin, lyssnar på Malin Hammar som föreläser om sina erfarenheter jorden över. Läs mer och anmäl dig här. […]

Kommentering är stängd.