Mingel med speedmeeting Meet & Greet Malmö 8 mars

Trevligt affärsmingel öppet för alla!

Meet & Greet Malmö november 2011

Meet & Greet: Karin Persson, Carol Nordborg, Anne-Pia Johansson, Maria Kullberg på mingel i Malmö november 2011. (Bild lånad från meetandgreet.se)

I höstas var det premiär för ett härligt tillfälle för mingel; Meet & Greet i Malmö, ett evenemang som tidigare ägt rum enbart i Göteborg. Konceptet är skapat av Marie Nordström på Kreativitetslotsen och samlar flera olika nätverk som finns på orten ifråga.

Nätverk Arbetslivet har stått som samarbetspartner både i Malmö och Stockholm då vi finns på dessa orter i dagsläget. Det har varit oerhört trevligt med hög energi och många bra möten. Du passar garanterat in i gänget oavsett vad du arbetar med eller vad du söker.

Självklart ses vi där i nästa vecka! Eller hur?! :)

Meet & Greet Malmö 8 mars

Så här skriver Marie Nordström:

Den 8 mars är det dags att nätverka tillsammans med oss på Meet & Greet igen! Du har väl inte missat anmäla dig?

Nu är det dags att hitta nya samverkanspartners på Meet  & Greet igen. Denna gång kommer vi att hålla till hos Hylliekrokens Golfcenter på Limhamnsfältet då Meet & Greet vill stötta Malin Olrud på Hylliekroken i sitt arbete att hitta nya samverkanspartners!

Kvällens Speed-meetingledare är Jonny Nordin som gjorde succé på Göteborgs Meet & Greet i februari. Jonny använder sig av nätverkande som arbetsmetod i sitt arbete med bilaterala handelsförbindelser mellan Sverige och Algeriet och har också nyligen gett ut en bok Framgångsrikt Nätverkande. (Boken kan förstås köpas till specialpris under kvällen för dem som är intresserade!)

Vi ses den 8 mars kl 18.30 på Hylliekrokens Golfcenter, fri parkering eller buss 32 till Hylliekroken.

Pris precis som förra gången är 200 kronor kontant i dörren. Om du vill betala med faktura eller kort går priset upp till 250 kronor. Detta gäller även om du uteblir då du faktureras en no show avgift! Observera att anmälan är bindande men att biljetten kan överlåtas om du får förhinder!

Anmälan görs direkt på www.meetandgreet.se

 

Varmt välkomna!

Marie och alla de andra!

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)