Nätverk Arbetslivet: Medlemsutveckling och engagemang

Förändringens vindar och medlemmarnas engagemang

Nätverk Arbetslivet Nätverk Arbetslivet står inför en förändring – att bli ideell förening. Vi har sedan start värdesatt våra medlemmars och deltagares engagemang för arbetslivets frågor, men nu blir det än tydligare och än viktigare. Det är tillsammans vi kan skapa den plattform vi vill se för att kunna uppmärksamma arbetslivet och öka medvetenheten om hur det ser ut på våra arbetsplatser och vad vi kan göra för att förbättra dem.

Vår vision är ett gott arbetsliv

Vi vill ge alla intresserade tillfälle att engagera sig och komma med idéer till hur vi kan fortsätta och förstärka arbetet mot nätverkets vision om ett gott arbetsliv. Därför planerar vi en kreativ workshop i samband med den ideella föreningens första årsmöte i Malmö den 3 september. Vi ser väldigt mycket fram emot denna kväll och hoppas att just du vill vara med och bidra till arbet(sliv)et!

Engagemang betalar sig ;-)

Om du kommer betalar du en hundralapp och då bjuder vi på medlemsavgiften för resten av 2012 som ett tecken på hur mycket vi uppskattar ditt engagemang! Och kan du inte komma är du ändå varmt välkommen att nyttja erbjudandet om hundralappen ändå. Passa på att lämna ett tips på vad du tycker att nätverket kan göra för arbetslivet, eller vad medlemmarna kan göra för nätverket.

Styrelsen kommer att fortsätta arbetet för att du som blir medlem ska kunna känna att du bidrar till en god sak samtidigt som du får något ut av det för egen del. Kontakt, kompetens och perspektiv är fortfarande viktiga ledord för oss i nätverket.

Varmt välkommen att bli medlem i nya Nätverk Arbetslivet – ideell förening!

Om du vill kan du anmäla dig direkt här nedanför.

 

#tickets {float: left; clear: left; width: 100%; margin: 0 0 20px;}
.cart {
width: 100%;
margin: 20px 0;
border-collapse: collapse;
}
.cart td, .cart th {
padding: 10px;
border-bottom: 1px solid #c7d6e0;
font-weight: bold;
}
.cart th {
padding: 10px;
width: 110px;
text-align: left;
}
.cart .price {text-align: right;}
.cart {border-top: 1px solid #c7d6e0; padding: 0;}
.cart b {font-weight: normal;}

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Årsmöte – klart jag kommer! 100 kr
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vill bli medlem men kan inte komma! (skriv dina tankar om hur vi kan arbeta för ’ett gott arbetsliv’ i meddelanderutan) 100 kr
Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)