Smicker funkar! Twittertävling #gottarbetsliv

Twittra med hashtagen #gottarbetsliv under dagen och du har chansen att vinna Camilla Ländins bok Härskartekniker. Så löd twittertävlingen som vi i Nätverk Arbetslivet utlyste när vi var på konferensen Stay Connected i Malmö tidigare i veckan. 

Camilla Ländin & Lisbeth Rydén vid Nätverk Arbetslivets utställarplats - #gottarbetsliv

#gottarbetsliv

Vi använder gärna hashtagen #gottarbetsliv när vi skriver om arbetslivets frågor. En hashtag blir en klickbar länk inne på Twitter, Facebook och Instagram t ex. När man klickar på en sådan länk får man upp det senaste som skrivits med den hashtagen. Ett mycket smidigt sätt att hitta intressanta ämnen att läsa om! Eftersom vi vill att det ska snackas mer om arbetslivets frågor och att fler ska kunna ta del av snacket, är användandet av en hashtag värdefullt. Därför vill vi gärna sprida den här hashtagen så fler hittar den och använder den i sina tweets!

Med smicker kommer man långt – vår vinnare!

Valet mellan inkomna tweets var varken enkelt eller självklart, men till slut bestämde vi oss för en vinnare. @resursfabanders vann tisdagens twittertävling med hashtag #gottarbetsliv. Det gjorde han med hjälp av följande tweet:

Vi tackar för spridning av budskapet om nätverket, och i det här fallet lönade det sig med smicker. ;-) Camilla Ländins bok ’Härskartekniker – identifiera, hantera och förebygga’ postas till dig, Anders Gustafsson! Skicka din postadress till camilla@primautveckling.se om du inte redan gjort det!

Tack även för alla övriga bidrag till #gottarbetsliv – fortsätt använda hashtagen så andra intresserade kan hitta och läsa det du/vi skriver! Tillsammans belyser vi arbetslivets frågor med många perspektiv! 

Stay Connected

Konferensen då? Temat var ’morgondagens arbetsplats’ och talarna rörde sig mycket inom den digitala aspekten av arbetslivet. Dagen inleddes av Linus Jonkman som talade om introverta/extroverta personer i arbetslivet och vad det kan innebära i olika behov och personlighet.

Under eftermiddagen hörde vi bland annat Lisbeth Böhm från Effectus som pratade om innovationsförmåga. Bland annat bjöd hon oss på ett smakprov på något som verkade enkelt men som var betydligt svårare. Ställ dig mitt emot någon. Nu ska ni räkna 1 – 2 – 3 genom att säga varannan siffra. Prova! Det är nyttigt för hjärnan att göra saker vi inte brukar, kände jag.

Och Mikael Genberg avslutade med sin fantastiska historia om att sätta ett rött hus med vita knutar på månen. Dröm stort, var budskapet.

 

Härskartekniker - Camilla Ländin

PS: för dig som är nyfiken på boken Härskartekniker.
Läs om den här: Härskartekniker, Camilla Ländin. Boktips!
Beställ den här: Prima Utveckling – Bokbeställning
T
wittrar du om boken – använd gärna hashtag #härskartekniker

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)