TACK för att jag kan koppla av!

Så här i juletider har mina kollegor på bloggen gett råd om hur man kan varva ner inför julen så man kan koppla av med gott samvete samt hur och varför man ska göra bokslut över året som gått så att man kan ta nya tag efter helgerna. Råd som alltid är aktuella men som kanske känns särskilt angelägna vid jul eller vid årets slut.

Jag har inga råd att ge så jag tänkte bara tacka alla som gör det möjligt för mig att njuta av min ledighet. Jag vill tacka alla er som:

  • arbetar inom hemtjänsten och tar hand om sjuka anhöriga så att jag inte behöver oroa mig i onödan
  • skriver, trycker och distribuerar min morgontidning så jag kan starta dagen på ett behagfullt sätt
  • ser till att elen fungerar så jag kan koka te, laga mat, hålla mig varm och tvätta mig i varmt vatten
  • producerar radio och TV som jag kan bli underhållen, upplyst och utmanad av
  • som finns i beredskap ifall något skulle hända – ambulansen, räddningstjänsten, snösvängen, bärgningsbilar, sjukvården..
  • och många många andra med er

Lika skönt som det är att känna att man är någorlunda klar med det man hade tänkt sig så att man kan koppla av, lika skönt är det att veta att vissa saker bara fungerar och om det skulle krångla så kan man få hjälp.

Så TACK alla ni som arbetar så att jag kan vara ledig i lugn och ro! Ett speciellt TACK till alla er som arbetar under de kommande helgerna när ni också kanske skulle velat ha varit lediga. Tusen TACK för det!

Självklart är jag också oerhört TACKSAM för att någon, dvs Du (och några till) läser mina blogginlägg :).

Till alla er som gör att jag kan koppla av och till alla er som läser mina blogginlägg önskar jag en särskilt God Jul och ett Gott Nytt År!

Lisbeth Rydén
Följ mig på:
2 Kommentarer

Kommentering är stängd.