World Wide Web

Något av det bästa med internet tycker jag är möjligheten att lära av andra. För att lära av andra tycker jag är något vi ska ta tillvara på.

Inspireras. Utmanas. Reflektera. Hylla eller dissa.

Idag tänkte jag lyfta fram några personer som använder sig av bloggande i sitt företagande. Alla är de unga, alla har de börjat från noll och alla har de byggt ett starkt varumärke genom bloggen. Kanske kan någon ge inspiration till dig?

www.isa.nu/blog

Isabelle är en frilansande formgivare och illustratör som driver företaget Isa form. Isabelle bloggar om livet som företagande småbarnsmamma i renoveringskaos och blev alldeles nyligt framröstad till ”Bästa blogg i norr.”

www.kitchenbloom.se/blogg

Karolina, eller Lina som hon kallas, skriver om tillvaron i sitt kreativa kök. Lina har tagit steget från trygga bankvärlden till att börja frilansa som fotograf och illustratör. Allt startade genom bloggen kitchenbloom.

www.tejbz.com

Tejbz, eller Tobias Öjerfalk som han egentligen heter, är studenten som gör karriär på ett sådant sätt som man knappast tror är möjligt. Genom att lägga ut klipp när han spelar dataspel på Youtube samt på sin hemsida, har han på en kort tid fått 200 000 människor att prenumerera på hans klipp. Han har över 65 000 fans på Facebook och följs av nästan 25 000 personer på Twitter.

Första november släpptes hans första låt, To Tha Face och den klev direkt in på första platsen på iTunes försäljningslista.

Linnea Gideonsson
Senaste inläggen av Linnea Gideonsson (se alla)
1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Lisa Moraeus, Ett gott arbetsliv. Ett gott arbetsliv said: Bloggat:: World Wide Web http://gottarbetsliv.se/2010/11/04/world-wide-web/ […]

Kommentering är stängd.