Wind of Change

Sedan 2010 har jag skrivit om arbetseffektivitet och förändringsledning i olika former. Dels för att jag själv ville förbättra mig inom området, men främst för att förhoppningsvis ge tips och metoder så att ni läsare kan få ett drägligare arbetsliv.

Nu har jag bestämt mig för att dra ner på skrivandet och kommer att skriva lite mer sporadiskt på en annan plattform. Om ni vill fortsätta att följa mig kan ni läsa mina inlägg på Oglios blogg.

Tack alla trogna läsare under dessa år! Jag skickar med ett sista tips på vägen.Time is precious, use it wisely.

Eva Jansén

Resultatutvecklare at Oglio Utveckling
Jag driver Oglio Utveckling där jag stärker organisationer och individer för att skapa produktiva och framgångsrika företag. Huvudsakliga arbetsområdet är personlig effektivitet, projekt- och verksamhetsutveckling. Jag stöttar genom analys, utbildning och rådgivning.

Latest posts by Eva Jansén (see all)