En konsult med nya insikter

Idag vill vi dela med oss av ett videoklipp. Alf Linde är en norsk management konsult med lång erfarenhet av att arbeta med grupper, team och organisationer, framför allt med fokus på förändring. Vi träffade Alf på en av kurserna i Organization and Relationship Systems Coaching och här berättar han för en annan kursare (som hade videokamera med sig) om vad utbildningen har gett honom.

Se videon på Youtube (klicka här).

Alf beskriver bland annat hur fokus på relationer inom en grupp eller ett team kan ge helt ny information till den som är anlitad för att hjälpa teamet att komma framåt. Det handlar om emotionell och social intelligens. Om att kunna se vad som händer i en grupp, att kunna uppfatta vad som finns under ytan. Då blir det så mycket lättare att stödja både organisationen, gruppen och individerna i den förändring som de har framför sig.

Lisa Moraeus
Senaste inläggen av Lisa Moraeus (se alla)
1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Camilla Ländin, Ett gott arbetsliv. Ett gott arbetsliv said: Bloggat:: En konsult med nya insikter http://gottarbetsliv.se/2010/11/03/ett-nytt-satt-att-se-pa-team/ […]

Kommentering är stängd.