Love your skill

eller hur en knytkonferans plockar fram det bästa ur folk!
Jag är som alla som läst mina blogginlägg ett stort fan av knytkonferenser (läs andra inlägg om det här) och försöker att gå på så många jag kan.
I lördags, den 19 november, var det dags för Geek girl meet up en knykonferens med temat love your skill och som vi alla som var där visade. Ett gäng duktiga kvinnor har lagt tid och energi på att hitta lokal, sponsring, mat, dryck, elutttag (nog så viktigt när många datorer och telefoner ska laddas) projektor,talare, fotografer, filmare, etc för att vi som var deltagare skulle kunna nätverka, peppa, lära oss nya saker, få visa kraften i att om du älskar det du gör så brukar det bli något i hästväg.
19 talare, däribland jag, pratade om allt det som ryms inom geek girls olika kompetensområden och vilken otrolig kunskapsbank vi alla visade.
För varför vänta på att någon annan ska göra ett event om något som du gillar att prata om/utbyta kunskap eller att träffa nya och gamla vänner? Vänta inte på att någon annan ska göra det för då blir det aldrig gjort, utan gör det själv och bjud in dina kollegor och branschvänner, för Sharing is caring! Dessutom öppnar det upp arenan för många människor och kontakter som du i vanliga fall inte träffar på en konferens eftersom en knytkonferens är ett öppet forum.
Därför är det bra att jag i mitt nätverk numera har Pernija Lindos , Hazel Hanu-Haim, Carina Carlén och den nyblivna mamman Hanna Magnusson som tillsammans skapade Öresunds Geek girl meetup; ni gör det roligt att bo och vara verksam i Malmö. TACK!
Ida Hedberg
Ida Hedberg
Senaste inläggen av Ida Hedberg (se alla)