Arbetslivet-AfterWork i Malmö på torsdag. Och styrelsemöte!

Arbetslivet-AfterWork

Missa inte vår AfterWork med Nätverk Arbetslivet om du befinner dig i närheten av Malmö på torsdag. Vi träffas kl 16.30 på Restaurang Mosaik vid Stortorget. Tar något gott att äta och/eller dricka, presenterar oss för varandra och pratar om arbetslivet.

Du behöver inte vara medlem för att komma, men vi vill ha din anmälan så vi vet hur många restaurangen behöver reservera platser till. Skriv en kommentar här på bloggen, eller kryssa i på Facebookeventet att du kommer: AfterWork med Nätverk Arbetslivet. Malmö 30 maj. Där kan du även se andra som har anmält sig och kanske börja nätverka redan nu.

Välkommen!

Restaurang Mosaik

Styrelsemöte

På eftermiddagen före AWn kommer vi att ha styrelsemöte där vi planerar för det kommande året med Nätverk Arbetslivet. Vad tycker du att vi ska fokusera på? Arbetslivets Dag blev så lyckad så det vill vi absolut göra igen nästa vår. Men innan dess får vi ju hitta på något, eller hur?

  1. Almanacka 2013-2014Är det någon aktivitet du skulle vilja se? Någon workshop? Föredrag? Nätverksaktivitet?
  2. Något du själv skulle ha glädje av i kompetensutvecklingsväg? Eller något du vill dela med dig av till andra?
  3. Vi har pratat om att göra något för studenter med inriktning på arbetslivets frågor. Är det något du är sugen på att bidra till?
  4. Ett konsultnätverk för konsulter som arbetar med arbetslivets frågor – skulle det vara intressant?
  5. Eller ska vi bara ordna enkla aktiviteter, typ torsdagens AW?

Alla aktiviteter bygger på ideella krafter, så säg till om du vill vara med och bidra i något hörn? Alla krafter är välkomna – då behöver inte det ena utesluta det andra i planeringen!

Bara viska på ett eller annat sätt till någon av oss som är med i styrelsen. Lämna en kommentar här nedan eller skriv i gruppen på Facebook. info@arbetslivet.se funkar också.

Välkommen att bidra till att göra skillnad i våra arbetsliv!

Maria Kullberg
Ordförande, Nätverk Arbetslivet

med styrelse:
Maria Kullberg, ordförande Nätverk Arbetslivet Camilla Ländin, vice ordförande Nätverk Arbetslivet Lisbeth Rydén, ledamot Nätverk ArbetslivetAnna Lundqvist Frogner, sekreterare Nätverk Arbetslivet Iris Svensson, ledamot Nätverk Arbetslivet Margaretha Grönqvist, ledamot Nätverk Arbetslivet Jonas Plunteman, kassör Nätverk Arbetslivet

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)