Nyheter från/om Ett Gott Arbetsliv!

Med start idag kommer du att kunna få del av en sammanfattning av de senaste inläggen från vår blogg. Sedan tidigare har det varit möjligt att få inläggen direkt till sin e-post när de publiceras – det tecknar du dig för i vänsterkanten på hemsidan. Nu kan du välja att också, eller istället, få en sammanfattning i slutet av månaden. Vi hoppas att du vill fortsätta (eller börja?) följa oss!

Gräv där du står!Vi är glada för alla samtal som uppstår i kommentarsfälten i bloggen, men också i våra sociala kanaler som Twitter, LinkedIn och Facebook. Det syns ju inte här, men i stort sett varje inlägg genererar reaktioner och spridning på olika håll. Det är något vi är oerhört glada för – vårt mål är ju att nå ut med alla dessa skiftande perspektiv på arbetslivet så att fler kan tänka till och kanske göra något lite för att bidra till ett gott arbetsliv.

Gräv där du står, typ. :)

Prenumerera på nyheter!

Om du inte redan prenumererar på nyhetsbrevet från Nätverk Arbetslivet skriver du upp dig för det lätt som en plätt här:
Nyheter från Ett Gott Arbetsliv 20140507

* obligatorisk

Önskat e-postformat

Du får dels uppdatering kring nya artiklar i bloggen en gång i månaden, dels oregelbunden information om vad som händer i nätverket i övrigt.

Välkommen att följas åt med oss!

Hälsningar
Maria

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
1 svara

Kommentering är stängd.