Sensommartankar och ett särskilt erbjudande

Sensommar. Medan grönskan är som mest intensiv utanför fönstret öppnar jag kalendern, börjar beta av mail och telefonsvarare och konstaterar att det blir en intensiv och fantastiskt spännande höst.

Om några veckor kommer jag ut med min bok som riktar sig till ledare som vill förändra världen och samtidigt ta chansen att utvecklas som människor. Lanseringen av boken och allt som följer med det kommer förstås att prägla min verksamhet den här hösten.

Jag vet också att jag kommer att hålla i workshops, utbildningar och utvecklingsdagar såväl för befintliga grupper som mer öppna. Jag kommer att få chansen att ytterligare vässa min kompetens när det gäller att nå fram till en grupp med mitt budskap, att skapa en meningsfull upplevelse för dem, som också gör skillnad på sikt.

Den 11-13 oktober kommer fantastiska Lori Shook och Jim Patterson till Sverige för att ge tredagarskursen Alchemy, en utbildning som har förändrat mitt sätt att möta grupper och hålla workshops. Jag kommer att stå värd för kursen tillsammans med tre kollegor och jag räknar med att jag också får en dos nya insikter.

För dig som läser Gott Arbetsliv har jag ett erbjudande. Vill du också ta din förmåga att utbilda och leda grupper till nästa nivå och tycker att Alchemy verkar spännande, men har svårt att hitta pengarna i din budget? Hör av dig till mig och motivera varför du vill gå kursen så tar jag fram ett specialpris.

Mer info om kursen finns på starkarelationer.se.

Läs gärna också mitt blogginlägg om hur vi lätt saboterar för oss själva när vi leder grupper.

Ser fram emot att fortsätta diskutera arbetsliv och relaterade frågor med er allihop under hösten! Nu kör vi!

Lisa Moraeus
Senaste inläggen av Lisa Moraeus (se alla)