Sommarrea på årsavgiften!

Funderar du på att bli medlem i Nätverk Arbetslivet?

Nu i samband med arbetslivsminglet i Malmö 26 maj sätter vi reapriser på årsavgifterna!

BronsMedlem blir du helt utan kostnad genom att registrera dig här på sidan. Du får en profil som du kan redigera med foto och kontaktuppgifter. Du kan prenumerera på nya inlägg på sidan och får automatiskt all information om vad som händer i nätverket. Som BronsMedlem får du en mindre rabatt på vissa av våra arrangemang.

SilverSponsor sponsrar Nätverk Arbetslivet med 600 kr/år (+ moms) och får rabatt på våra workshops (sex per termin i Malmö) och det årliga arbetslivsminglet och ev vissa andra arrangemang.

GuldSponsor sponsrar med 2 200 kr/år (+ moms) och går utan kostnad på de sex workshoptillfällena samt på det årliga arbetslivsminglet i Malmö. Skicka gärna en logga som vi kan lägga in på listan över sponsorer.

Årsavgiften är en avdragsgill serviceavgift som kommer dig till godo i form av workshops och seminarier.

Sommarpriserna blir

SilverSponsor: 400 kr + moms = 500 kr
GuldSponsor: 1 100 kr + moms = 1 375 kr

Vill du betala arbetslivsminglet samtidigt blir summan

för företag:
SilverSponsor: 680 kr + moms = 850 kr
GuldSponsor: 1 100 kr + moms = 1 375 kr

för privatperson som ej kan dra av momsen eller lämna räkning till arbetsgivare (var god respektera detta):
SilverSponsor: 750 kr
GuldSponsor: 1 100 kr

Program hösten 2011

Vi arbetar för fullt med höstprogrammet och planerar sex workshops med olika teman. Varannan frukost och varannan kväll, precis som under våren. Utöver detta troligen någon ytterligare träff per månad, bl a bloggträff med Ett Gott Arbetsliv och större öppen föreläsning.

PS: Jag förstår att det här kommer i sista laget och att du kanske redan har betalat in deltagaravgiften för arbetslivsminglet. Givetvis gäller rabatten för dig ändå, och om du t ex väljer att bli GuldMedlem drar vi av kostnaden för minglet på din faktura.

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)