Tankar om arbetslivet? Vill du gästblogga?

Penna

Du som läser vår blogg Ett Gott Arbetsliv har säkert massor av tankar om hur arbetslivet ser ut. Och du läser säkert emellanåt någon intressant bok eller artikel som handlar om arbetslivet.

Vet du om att du är väldigt varmt välkommen att skriva ihop några rader om dina tankar då? Och höra av dig till mig så att vi kan lägga ut det som ett inlägg här i bloggen?

Ett syfte med bloggen är att ge olika perspektiv på arbetslivet, och det uppnår vi just genom att det är många skribenter med olika bakgrunder härinne. Så välkommen att bidra till Ett Gott Arbetsliv, du också!

Du når mig på maria@arbetslivet.se.

Nätverk Arbetslivet är en sjöstjärna

Nätverk Arbetslivets sjöstjärna
Sjöstjärnan är en speciell organisationsform. Sjöstjärnan har en mittpunkt som förbinder de olika armarna som kan agera fristående från varandra, även om de drar åt samma håll. Stjärnan kan också tappa en arm utan att ta någon större skada av det, och så småningom kan en ny arm få växa ut.

Precis så fungerar Nätverk Arbetslivet – mittpunkten består av vårt arbete för ett gott arbetsliv. Armarna är de olika aktiviteter som vi ägnar oss åt för att jobba mot vår vision.

Bloggen Ett Gott Arbetsliv är en av armarna i Nätverk Arbetslivets sjöstjärna.

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)