Inbjudan till dig som gillar att skriva

Penna

Skrivklåda?

Just du…

… är varmt välkommen att skriva i bloggen under 2011. Alla perspektiv på arbetslivet är värdefulla och en bredd i ämnena här i bloggen berikar oss alla. Du väljer själv om du vill göra ett enstaka inlägg eller till exempel en serie på ett visst tema. Vill du skriva regelbundet var 14:e dag? Vi har plats för dig också!

Syftet med bloggen är att väcka läsarens tankar på hur vårt arbetsliv ser ut, vad som gör det gott och mindre gott. Alla frågor som på ett eller annat sätt berör arbetslivet är intressanta!

Hör av dig!

Kika runt i bloggen för att se vad vi skriver om och hör av dig med dina idéer om ämnen till Maria Kullberg. Antingen via e-post till maria@arbetslivet.se eller slå en signal på 0701-45 37 00.

Jag ser fram emot att höra av dig!
Maria

(Tack för bilden, fotoakuten.se)

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
3 Kommentarer
 1. Linda
  Linda says:

  Hej!

  Kom in på er sida av en slump och blev glatt överraskad av att hitta en intressant sida om arbetslivet, särskilt bloggen som inbjuder olika gästbloggare att ge sitt perspektiv på arbetslivet. Eftersom jag själv har en blogg och vet att det är roligt med feedback så vill jag inte bara tänka att ni har en snygg och intressant sida, utan även ta mig tid att uttrycka det och gratulera er till sidan genom en kommentar! Jag ska även följa er på Twitter, tänkte jag, där jag först fick reda på er adress! Mvh Linda

 2. Maria Kullberg
  Maria Kullberg says:

  Hej Linda!
  Vad roligt att du hittade hit och gillar det du hittade. Tack för den feedbacken, det värmer. :)

  Välkommen både hit och till twitter!
  Maria

  (Nu ska jag spana in lukaspyskologen.se. :))

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Maria Kullberg. Maria Kullberg said: Inbjudan till dig som gillar att skriva – Ett gott arbetsliv http://t.co/mUUZj6D #arbetsmiljö #hrsv […]

Kommentering är stängd.