Tid för framtidsplaner

Några gånger om året blir det naturligt för mig att blicka framåt – att se längre fram än kommande kväll, kommande helg eller nästkommande arbetsvecka.

Dessa tillfällen infaller för det mesta när också resten av samhället blickar framåt, börjar på nytt eller lämnar vila och semester bakom sig.

Inför denna höst kanske jag gör detta mer än någonsin. Samtidigt gnager rädslan i magen för att jag som så många gånger förr bara ska gå iland med hälften av vad jag föresatt mig.Framtidsplaner: Framgång, Poäng, Förbund

Jag ska:

Tillsammans med mina kollegor göra vårt företag mer Framgångsrikt.

Läsa 15 högskolepoäng statsvetenskap.

På allvar ta mig an ett för mig nytt och spännande förtroendeuppdrag som andra vice ordförande för Synskadades Riksförbund.

Jag vill:

Varje månad läsa en bok för mitt höga nöjes skull.

Komma igång med regelbunden träning.

Sluta stressa runt och ge mer tid för nära och kära – och för mig själv.

Det sägs att alla goda ting är tre. Här ovan samlar jag tre måsten och tre önskningar.

Jag tror att måstena annars skulle kunnat vara hur många som helst, men att det ä viktigt att inte sätta upp fler mål än man lätt kan hålla i huvudet. På så sätt kanske det finns åtminstone lite tid och utrymme för lite spontanitet eller andra goda ting i livet.

Önskar er alla en spännande och utvecklande höst och hoppas att ni hittar balans bland alla uppsatta mål, på livets olika plan.

 

 

Victoria Öjefors
Senaste inläggen av Victoria Öjefors (se alla)
1 svara
  1. Palle
    Palle says:

    Inspirerande inlägg – tack för att du delar med dig. Lagom ambitionsnivå och viktigt att du kommer ihåg dig själv samt dina nära och kära.

Kommentering är stängd.