Lunch 22 feb: Arbetsmiljödag för soloföretagare

Nätverk Arbetslivet har dels sitt fasta seminarieprogram, dels andra aktiviteter som dyker upp efter hand. Något som här till det senare är att skapa en dag kring arbetsmiljö för soloföretagare. Tanken till detta är sprungen ur Lisa Moraeus och Anna Hagstedts inlägg i bloggen Ett gott arbetsliv för några veckor sedan (läs det här).

Vi är några som har pratat vidare om detta, och nu på tisdag blir det en lunch i Kävlinge för att fortsätta samtalen. Tanken är att så småningom anordna en heldag på temat.

Tycker du att det låter intressant och vill vara med och bidra i samtalen, så är du välkommen till Kävlinge Värdshus på tisdag 22 februari kl 12.00. Hör av dig till Maria Kullberg, 0701-45 37 00 eller maria@arbetslivet.se, så vi vet hur många som kommer.

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
3 Kommentarer
 1. Malin Dalshoff
  Malin Dalshoff says:

  Ska bli jättespännande! Mycket bra initiativ och ett viktigt ämne att ta upp till ytan.
  Som tidigare skyddsombud, både lokalt och regionalt, vet jag att arbetsmiljöfrågorna lätt glöms bort, men är oerhört viktiga. Mår vi inte bra på jobbet, påverkar det även vår fritid.
  Ser fram emot givande diskussioner! Vi ses!

 2. Nils Östergren
  Nils Östergren says:

  Hade gärna varit med, men det är långt att åka från Stockholm. Mitt största arbetsmiljöproblem som ensamskutt är att ingen säger åt mig att gå hem. Hur blir man sin egen chef? Och en bra sådan?

 3. Maria Kullberg
  Maria Kullberg says:

  Jag ser verkligen fram emot att träffa dig och fortsätta det här arbetet, Malin!!!

  Nils! Jag är i Stockholm några dagar i mitten av mars – kika under ”på gång” här till vänster. Kanske vi kan ses nån av tiderna där? Vore kul!

  Maria

Kommentering är stängd.