Läsa bloggen Ett Gott Arbetsliv

Ny plattform för bloggens 1000 artiklar!

Kul med nytt! Vi behövde ett lyft!

Varmt välkommen till bloggen Ett Gott Arbetslivs nya fräscha utseende. Det var på tiden att bloggen fick ett ansiktslyft, eller vad sägs? Inte minst tror jag det är uppskattat med en responsiv design som gör artiklarna mer lättlästa i mobilen.

Det som förut låg på en och samma hemsida (gottarbetsliv.se) är nu uppdelat i tre delar.

  1. All information om ideella föreningen Nätverk Arbetslivet och våra aktiviteter ligger på en egen hemsida (arbetslivet.se)
  2. Bloggartiklarna stannar här men får nytt utseende (gottarbetsliv.se)
  3. Även Arbetslivets Dag har fått en egen hemsida (arbetslivetsdag.se).

Vi hoppas att den nya uppdelningen ska underlätta både för er läsare och för oss som jobbar i föreningen.

Om du hittar några konstiga tabbar eller missar – det är ett ganska omfattande material som har flyttats – så får du gärna säga till! En kommentar till inlägget här eller ett mejl till info@arbetslivet.se.

Varmt välkommen att fortsätta ta del av våra över 1 000 artiklar, nu på en ny plattform!

Och ha en riktigt skön sommar!

sandals

PS: har du själv funderingar kring arbetslivets frågor? Varför inte slänga iväg ett mejl med dina tankar? Kanske är du vår nya gästskribent? info@arbetslivet.se

Följ mig

Maria Kullberg

Verksamhetsutvecklare at KullbergUtveckling AB
Maria Kullberg, projektledare för företags utveckling och framgång, KullbergUtveckling AB. Ordförande för Nätverk Arbetslivet. Arbetar med företagare som vill utvecklas och utveckla den egna verksamheten. Målinriktad business och digital marknadsföring. Maria är socionom med inriktning på grupper och organisationer, och är vidareutbildad i arbetsvetenskap/kompetensutveckling. Tog initiativ till Nätverk Arbetslivet 2009.
Följ mig

Latest posts by Maria Kullberg (see all)