Mingla med oss den 26 maj!

Välkommen!
– energifylld kväll med inspirerande kontakter!

Vi minglar över en vårbuffé med härliga svenska smaker, ett glas vin, avslappnade och stimulerande mingelaktiviteter med arbetslivstema och utlottningar av böcker och presentkort (kanske har du något du vill skänka?). Och inte minst ett överraskande föredrag – en Ordbävning!

Anna Källdén bjuder på ett verbalt äventyr, en insiktslyftning för dig som vill få ett lyft i tillvaron och en glimt i örat. Anna är ”Ordläkaren” som leker och läker med både ord & uttryckssätt för att lyfta in det seriösa med att använda humor i arbetslivet. En estradör, pedagog och innovatör som även sjunger för att få budskap att nå in, istället för att nå ut.

Nätverk Arbetslivets tre ledord är kontakt – kompetens – perspektiv, och alla tre kommer du att kunna ta del av under denna mingelkväll!

Glöm inte dina visitkort!

Varmt välkommen! Vi ser fram emot att träffa dig!
Planeringsgruppen för Nätverk Arbetslivet

Inbjudan 26 maj 2011

 

Öppna inbjudan på valfritt sätt. :)

1. Klicka på bilden bredvid för att få den större (eller högerklicka för att få den i ett nytt fönster där du kan göra den större).

2. Läs inbjudan som pdf

3. Läs inbjudan på Slideshare

4. Gå till eventet på facebook och se vem mer som har tänkt komma!

Anmälan gör du här på arbetslivet.se – under fliken Kalender – Anmälan.

 

 

Om du inte har möjlighet att ansluta kl 18.00 så öppnar vi även dörrarna mellan kl 20.00 och 20.15. Se vidare i kommentaren för info om detta!

 

Ett somrigt minne från förra årets arbetslivsmingel:

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
3 Kommentarer
 1. Maria Kullberg
  Maria Kullberg says:

  Jag vet att samma eftermiddag/kväll är det ett event för ambassadörer för kvinnors företagande på gångavstånd från Välfärden. Om du vill hinna med båda, eller av annan anledning bara vill höra Anna Källdén, så öppnar vi nu möjligheten till detta.

  Du ansluter på Välfärden kl 20.15 (prick prick senast), får en kopp kaffe och en chokladbit och återstående del av programmet. Pris: 120 kr + moms (=150 kr).

  Se till att kryssa i rätt ruta i anmälningsformuläret för denna variant!
  Välkommen!

 2. Maria Kullberg
  Maria Kullberg says:

  En synpunkt synliggör endast en liten del av själva meningen med det som pågår.

  Högt i tak och öppen kommunikation skapas när vi lyssnar lika mycket på andras åsikter som vi önskar att de ska lyssna på våra. När vi sedan sätter samman allas synpunkter så gäller det att se hur våra olikheter kan bidra till den allra bästa lösningen. Fördela de delade meningarna så att de bildar en helhet och sätt sedan punkt.

  Utdrag ur Anna Källdéns bok Antingen så känns det rätt eller så tjänstefel!

Kommentering är stängd.