Bloggträff med Ett Gott Arbetsliv i Malmö 7 nov

Bloggträff Nätverk Arbetslivet (Bild från damjournalen.se)Nätverk Arbetslivet har för vana att ordna en bloggträff varje termin i Malmö, och nu är det dags igen! Vi träffas på onsdag morgon på Barista Citykajen i Malmö.

Du köper den frukost du vill ha. Sen presenterar vi oss för varandra och pratar blogg och arbetsliv i en salig blandning.

Det brukar vara trevliga och avslappnade tillställningar, och du är lika välkommen om du är skribent i bloggen som om du läser den då och då eller skriver en egen blogg.

Eller helt enkelt är sugen på att träffa lite trevligt folk. :-)

Bloggträff

Tid: Onsdag 7 november kl 08.00-09.30 (ca)

Plats: Barista Citykajen, Malmö

Kostnad: din egen frukost

Anmäl dig gärna i eventet på FB så vi vet ungefär hur många platser vi ska be Barista reservera åt oss. Det går också bra att skriva en kort kommentar till det här inlägget. :)

Varmt välkommen på bloggträff!
Skribenterna på Ett Gott Arbetsliv

Följ mig

Maria Kullberg

Verksamhetsutvecklare at KullbergUtveckling AB
Maria Kullberg, projektledare för företags utveckling och framgång, KullbergUtveckling AB. Ordförande för Nätverk Arbetslivet. Arbetar med företagare som vill utvecklas och utveckla den egna verksamheten. Målinriktad business och digital marknadsföring. Maria är socionom med inriktning på grupper och organisationer, och är vidareutbildad i arbetsvetenskap/kompetensutveckling. Tog initiativ till Nätverk Arbetslivet 2009.
Följ mig

Latest posts by Maria Kullberg (see all)

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Forum « Bloggträff med Ett Gott Arbetsliv i Malmö 7 nov […]

Kommentering är stängd.