Dags att anmäla sig till Arbetslivets Dag!

Nu är det bara två månader kvar till Arbetslivets Dag 2014! 

Här kan du läsa om några av de inspel som kommer att hållas, bla ett av mig! Så om du inte redan har bokat så är det dags nu, länk till anmälan finns lite längre ner. Vi ses väl där?

Vad gör New Public Management egentligen med offentlig sektor?
Det har Tom S Karlsson, doktorand vid Ekonomihögskolan i Lund, funderat över. Vården och skolan framhålls ofta som utsatta med lönsamhetsberäkningar, omdefiniering av elever/studenter till kunder, och värdering av hur offentliga medel används. Hur påverkar detta våra arbetsplatser? Kom och lyssna på Tom S Karlsson och bidra med dina egna tankar!

Är jämställdhetsintegrering vägen eller målet?
Den frågan tar Christina Scholten, Malmö Högskola, och Anders Eriksson, Malmö Stad, upp när de berättar om ett sådant arbete i Malmö Stad. Hur framgångsrikt är det egentligen att arbeta med jämställdhetsintegrering? Är det målen i sig som är det viktiga? Behöver perspektivet vidgas?

Härskartekniker – identifiera, hantera och förebygga
I år bjuder vi på ett sjunde inspel, och det står en av Nätverk Arbetslivets mest aktiva medlemmar för; Camilla Ländin, Prima Utveckling. Hon har nyligen gett ut boken med samma namn, och bjuder oss på kunskap, erfarenheter och iakttagelser kring ämnet. Har du upplevt härskartekniker på någon arbetsplats? Du kommer att känna igen dig!

Arbetslivets Dag är en mötesplats där forskare, HR-personal, fackliga företrädare, chefer, företagshälsor, studenter, konsulter och andra arbetslivsintresserade kan mötas och ta del av varandras erfarenheter, diskutera gemensamma intressen och knyta kontakter.

Torsdag 3 april 08.30-16.30
Ubåtshallen, Malmö Högskola, Västra Hamnen, Malmö

Boka din plats här!

Arbetslivets Dag 2013

Camilla Ländin
Senaste inläggen av Camilla Ländin (se alla)