Hur ska ditt 2011 se ut?

Jag hoppas att både jul och nyår har varit bra och att du har fått det där du längtat efter – träffa nära och kära, utrymme för dig själv, tid att reflektera eller förkovra dig, julklappar eller annat som är viktigt för just dig.

Vad har du för önskningar inför det år som just har börjat?

Sätt dig en stund och föreställ dig att 2011 blir ditt år, det år då din tillvaro kommer att bli bästa tänkbara. Föreställ dig hur det skulle se ut om det inte fanns en massa om och men, utan allt var möjligt. Vad finns med i bilden? Är det något du vill förändra jämfört med vad du har idag? Något du vill se mer eller mindre av? Gör din bild så talande och livfull som möjligt. Våga drömma en stund! Hur känns det i kroppen? Vad gör du? Vilka människor finns runt dig på arbetstid och fritid? Ta gärna ett papper och skissa upp/klottra ner det som dyker upp i huvudet.

Skriv sedan ner det du vill uppnå och prata med andra om det! Mål som vi skriver ner och pratar högt om tenderar att bli uppfyllda i mycket högre utsträckning än de mål vi bara tänker på i vårt stilla sinne. Så – vad vill du prata om? Vad vill du se hända under 2011?

Ett gott arbetsliv vill se ett bättre arbetsliv för oss alla 2011 –
välkommen att läsa, skriva och diskutera med oss här i bloggen
för att hjälpa oss med det målet!

Vi ses i ett gott nytt 2011!

Maria

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
2 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Maria Kullberg, Ett gott arbetsliv. Ett gott arbetsliv said: Bloggat:: Hur ska ditt 2011 se ut? http://gottarbetsliv.se/2011/01/04/hur-ska-ditt-2011-se-ut/ […]

Kommentering är stängd.