Back in business!

Sju månader går fort och det har blivit dags för mig att så smått ta mig tillbaka till arbetslivet efter föräldraledigheten. Jag har turen att kunna göra en ganska mjuk övergång genom att jobba ca 50% under hösten. I mitt sista inlägg i våras filosoferade jag kring möjligheterna att faktiskt vara föräldraledig som egenföretagare och jag kan så här med erfarenheten säga att det har gått ganska utmärkt. Jag har förvisso jobbat en del, valt att göra ett fåtal roliga uppdrag, men för övrigt unnat mig ledigheten. Det har inte resulterat i tappade kunder och brist på förfrågningar, tvärtom! Så nu är jag tillbaka och väldigt sugen på att jobba, träffa nya spännande människor och försöka bidra till Ett Gott Arbetsliv, både bloggen och det därute som vi alla befinner oss i. Idag torsdag är jag på väg till Örebro för att prata ledarskap och framtid med en stor organisation. Jag kommer att återkomma här varannan torsdag under hösten!

Camilla Ländin
Prima Utveckling 

Camilla Ländin
Senaste inläggen av Camilla Ländin (se alla)
1 svara
  1. Maria Kullberg
    Maria Kullberg says:

    Välkommen tillbaka, Camilla! Vi ser fram emot att ta del av dina kloka och inspirerande inlägg igen här i bloggen!

    Maria Kullberg
    Nätverk Arbetslivet

Kommentering är stängd.