AfterWork Stockholm 3 september

AfterWork Nätverk Arbetslivet 3 sept 2013Undertecknad kommer upp till Stockholm den 3 september och tycker det vore roligt att träffa arbetslivsintresserade gamla och nya vänner. Så häng med på AfterWork i Stockholm!

Det är fritt fram att ansluta för den som är nyfiken eller helt enkelt sugen på en stunds goda samtal. Var och en köper sin dricka/mat, vi presenterar oss för varandra och delar tankar och funderingar kring arbetslivet. Jag berättar om Nätverk Arbetslivet och bloggen Ett Gott Arbetsliv för den som är nyfiken. :)

Vi slår oss ihop med en HR AfterWork som äger rum samtidigt. Trevligare att träffas än att AW:a på var sitt håll, tänkte jag. :)

Viveka Eriksson Lisbeth Ryden. Foto Cecilia SahlströmTid:
Onsdag 3 september kl 17.00

Plats:
Nonnis Sushi & Ko:k, Klara Östra Kyrkogata 12, Stockholm. Nära Centralen och Åhléns

Kostnad:
Var och en betalar för sin egen mat/dricka

Anmälan:
Genom en kommentar här i bloggen, eller i Facebookeventet: AfterWork med Nätverk Arbetslivet. Sthlm 3 sep. Anmälan är inte på något sätt bindande men det är bra att veta hur många vi ska förvarna köket/baren om. :)

För vem?
Nätverk Arbetslivet vänder sig till dig som på ett eller annat sätt har ett intresse för arbetslivets frågor. Du kanske arbetar med personalrelaterade frågor, som anställd, som konsult eller egenföretagare. Du kanske forskar inom något område som rör arbetsliv och arbetsmarknad? Eller är fackligt engagerad? Eller du kanske helt enkelt har funderingar kring ditt eget eller andras arbetsliv? Oavsett vilket är du varmt välkommen!

Maria Kullberg Arbetslivets Dag 2013. Foto: damjournalen.seInbjudna till FB-eventet är alla i Facebookgruppen för Nätverk Arbetslivet, och det är fritt fram att bjuda med vänner. Det som är den gemensamma nämnaren är intresset för arbetslivets frågor.

Jag ser fram emot att träffa dig!

Hälsningar
Maria Kullberg, ordförande för Nätverk Arbetslivet

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)