Hösten med Nätverk Arbetslivet har startat!

Malmö

 I tisdags hade vi den första frukostworkshopen i Malmö, en mycket uppskattade frukost som kunniga Tanja Parkkila från Dolda Jobb höll i. Hon delade med sig av knep och kunskaper kring att söka jobb och uppdrag via sociala media. Ett härligt gäng deltagare kom och gick därifrån märkbart inspirerade!

 

Nästa tillfälle i Malmö kommer att handla om arbetseffektivitet. Vad kan jag egentligen göra för att påverka min egen arbetssituation så att jag upplever att jag får mer saker gjorda? Eva Jansén från Oglio guidar oss och workshopar med oss i detta ämne. Läs mer och anmäl dig här.

 

Hela programmet för hösten i Malmö hittar du här.

Stockholm

Höstens första träff i Stockholm blir den 15 september. Då går vi på after work där vi minglar, äter en bit mat med ett glas vin, lyssnar på Malin Hammar som föreläser om sina erfarenheter jorden över. Läs mer och anmäl dig här.

 

 

Följ mig

Maria Kullberg

Verksamhetsutvecklare at KullbergUtveckling AB
Maria Kullberg, projektledare för företags utveckling och framgång, KullbergUtveckling AB. Ordförande för Nätverk Arbetslivet. Arbetar med företagare som vill utvecklas och utveckla den egna verksamheten. Målinriktad business och digital marknadsföring. Maria är socionom med inriktning på grupper och organisationer, och är vidareutbildad i arbetsvetenskap/kompetensutveckling. Tog initiativ till Nätverk Arbetslivet 2009.
Följ mig

Latest posts by Maria Kullberg (see all)