Äntligen dags för Arbetslivets dag!

Idag är det dags. Efter nästan två år av funderande, brainstormande, planerande och fixande arrangerar Nätverk Arbetslivet för första gången Arbetslivets Dag i Malmö. En ny mötesplats där alla med intresse för arbetslivets frågor kan mötas och diskutera, inspireras och knyta kontakter. Ämnena spänner över många områden, från medarbetarenkäter till fördomar, från cybermobbing till kreativa organisationer, från metaforer i en digital värld till diskursiva arbetsmiljörisker. Vi är närmare 80 personer på plats, och för dig som befinner dig någon annanstans men vill veta vad vi gör, så kan du följa oss direkt här nedan från kl 9.00. Vi kommer inte att livesända hela dagen, utan bara glimtar. Filmar dock och hoppas lägga ut inspelen i efterhand.

Blir du inspirerad så ses vi på Arbetslivets dag 2014! Följ också vår hashtag på Twitter: #gottarbetsliv

Camilla Ländin
Senaste inläggen av Camilla Ländin (se alla)
2 Kommentarer
 1. Kent Lundgren
  Kent Lundgren says:

  Kul och bra att kunna följa direkt via Bambuser!, men jag kan endast se en minut?! (är det inte meningen att ”allt” ska streamas?, eller ska sändningen på en minut mest se som en aptitretare… ;>)

  • Maria Kullberg
   Maria Kullberg says:

   Hej Kent! Jätteroligt att du ville följa oss! Du fick ju svar på Facebook igår. Vi hade inte personer och teknik så det räckte för att livestreama hela dagen, utan kunde bara ge lite glimtar. Det kanske kommer mer nästa år, fast då är du väl på plats kanske? :)

Kommentering är stängd.