Tjoho, vi har fått registreringbevis som ideell förening!

Nätverk Arbetslivet är officiellt en ideell förening!

Myndigheternas kvarnar har äntligen malt färdigt!!! Nätverk Arbetslivet är nu officiellt en ideell förening med organisationsnummer 802468-5854.

Nätverk Arbetslivet har fått organisationsnummer som ideell förening!

Nätverk Arbetslivet har fått organisationsnummer som ideell förening!

För dig som medlem betyder det i stort sett ingenting, vi kommer att fortsätta med precis samma anda som tidigare. För oss i styrelsen blir skillnaden märkbar framförallt genom att vi nu kan ordna med bankkonto i föreningens namn, och ordna med en del ekonomi som hängt i luften.

Och vi kan stolt säga att vi är en ideell förening som vill verka för ett gott arbetsliv. I sammanhang som när vi planerar inför Arbetslivets Dag 2013 känns det viktigt att visa att vi är oberoende och drivs av god vilja, snarare än ekonomiska intressen.

Vad tänker du?

Gör det någon skillnad i dina ögon om vi är ”bara” ett nätverk eller som nu, en ideell förening? Vilka tankar får du kring detta?

Bloggträff imorgon!

Jag vill passa på att påminna om Bloggträff med Ett Gott Arbetsliv i Malmö 7 nov, det vill säga imorgon! Varmt välkommen att göra oss sällskap där!

Maria, ordförande

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
2 Kommentarer
 1. Jonas Plunteman
  Jonas Plunteman says:

  Äntligen, nu är vi på banan ännu mera :-)

  Som engagerad med stort och varmt intresse för Arbetslivets frågor och som styrelseledamot i Nätverk Arbetslivet innebär detta flera roliga steg framåt!!

  //Jonas Plunteman
  Kassör

Kommentering är stängd.