Glad midsommar! Vi ses 26 juni!

Glad midsommar! Jordgubbar. :)Glad midsommar!

Nu ska jag snart iväg för att fira midsommar och önskar dig en skön midsommarhelg. :-)

Jag ser fram emot att släppa vardagen för ett par dagar och bara ägna mig åt att umgås med familj och vänner. Ska bli härligt!

AW nästa vecka!

Sen i nästa vecka ser jag fram emot torsdagen då vi har after work med Nätverk Arbetslivet. En kväll med gott sällskap och goda samtal! Du har väl bokat in det? Vi ses på The Green Lion Inn på Skeppsbron 9-11 i Malmö kl 16.30. Kryssa gärna ”kommer” på vårt Facebookevenemang: AfterWork med Nätverk Arbetslivet. Malmö 26 juni eller skriv en kommentar till inlägget här så vet vi att vi kan vänta dig. Det känns också bra att kunna förvarna Green Lion på ett ungefär om hur många vi väntas bli.

En liten sång så länge

Här kommer en av sångerna från sånghäftet jag satt ihop inför vårt firande, lite av ett IQ-test. :) (Ledtråd om du aldrig sett den innan: texten börjar En sol och en båt och en stuga, en ost och en korv och en fruga.)

En sol och en båt och en stuga

Glad midsommar!

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)