God Jul, kära läsare! Bloggen summerar ett historiskt år.

Vi summerar 2012 – ett historiskt år

Så närmar sig ännu ett år sitt slut, och detta året har inte varit vilket år som helst. Detta var året då Nätverk Arbetslivet bildade ideell förening. Ett historiskt år kanske vi vågar oss på att säga. Det känns oerhört roligt med nystarten och de fantastiska krafter som har kommit in i föreningen i samband med den! Vi var ju en entusiastisk kärntrupp som bildade interimstyrelse, men föga hade vi anat att vi vid vårt första årsmöte skulle få sådant gensvar att vi fick utöka antalet ledamöter i styrelsen med tre personer! Roligt!

När jag blickar tillbaka på bloggen Ett Gott Arbetsliv kan jag konstatera att det här är tredje julen i dess historia. Det gör mig sugen på att bjuda på några siffror för att summera åren. Tillsammans har 28 skribenter skrivit 427 inlägg (med det här räknat) som har kommenterats 713 gånger och som har lästs ca 69 500 gånger. Vad sägs om det?

God Jul och Gott Nytt 2013

Nu gissar jag att mina medskribenter gör som jag – håller julledigt ett tag.

2013 kommer att bli året då vi för första gången ordnar Arbetslivets Dag – en dag för dig som vill möta andra och diskutera arbetslivets olika frågor en hel dag. Slår det hela väl ut vill vi fortsätta med detta som ett årligt återkommande evenemang, så kanske blir det ännu ett historiskt år?

Håll utkik – mer info kommer här! Om du fyller i din e-post här i vänsterkanten ser du till att inte missa något.

God Jul önskar Nätverk Arbetslivet

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
2 Kommentarer

Kommentering är stängd.