Heta tips för bättre seminarium

Förra veckan tillbringade jag i Almedalen, min första gång där, men det gav mersmak, så nästa år är jag nog där igen! Deltog i ett antal seminarier av mycket varierande kvalitet, och jag vill därför pigga upp din dag med några tips som jag lånar av Erik Wagner på IOGT-NTO. Så här skapar du bättre seminarier, inte bara i Almedalen utan även på andra håll.

Läs och le för dig själv i hängmattan! Och tack Erik för träffsäkra betraktelser.

Camilla Ländin

Camilla Ländin driver sitt eget företag Prima Utveckling som erbjuder utveckling av grupper, team och ledare. Tror på att kommunikation kan lösa många problem, både i arbetslivet och i relationer. Författare till boken Härskartekniker - identifiera, hantera och bemöta.
Följ Camilla på Twitter: CamillaLandin.

Latest posts by Camilla Ländin (see all)