Vad läser du på webben?

Häromdagen rensade jag bland de bloggar och nyhetsbrev jag följer. Det behöver jag göra då och då. Det händer ofta att jag anmäler mig till ett nyhetsbrev för att sedan upptäcka att jag inte läser breven när de kommer. I min morgonrutin ingår att tömma min inbox helt, så jag vill enbart ha nyhetsbrev som jag verkligen vill läsa. Och som är ganska snabblästa, eftersom jag vill läsa dem omedelbart. Att spara enstaka nyhetsbrev som verkar spännande till senare fungerar inte för mig, det dyker upp nya intressanta saker som jag läser istället.

Här är några av de nyhetsbrev och bloggar som jag följer mer eller mindre regelbundet:

Zen Habits är en gammal favorit. Full av tankar och idéer om att leva enkelt och got. Klicka på länken ”start here” om du inte känner till bloggen sedan tidigare.

Morgana Rae skriver om att skapa en ny relation med ”Money” som en person, för att skapa välstånd. Låter det galet? Det är det kanske. Jag inspireras ofta av Morganas blogginlägg och videos. Annat tar jag med en nypa salt.

Disruptive är en svensk blogg om entreprenörskap, med viss inriktning på internet och marknadsföring. Mycket matnyttigt och roligt.

Tirsdag Morgen är ett nyhetsbrev från den norska coachen Paal Leveraas som skriver klokt om coaching, relationer och annat väsentligt.

Vilka bloggar eller nyhetsbrev läser du regelbundet? Hur sorterar du, hur bestämmer du vilka som är värda din tid?

Mina största intresseområden just nu är ledarskap, engagemang och den ideella sektorn, företagande med själ och hjärta samt hur man når sina drömmar. Kanske du har tips på någon blogg eller nyhetsbrev jag kan bli inspirerad av?

 

Lisa Moraeus
Senaste inläggen av Lisa Moraeus (se alla)