Vinnare av presentkort + ny utlottning!

I onsdags på affärsminglet Meet & Greet i Malmö kunde man anmäla sig till vår mejllista och därmed få chansen att vinna ett presentkort på en valfri workshop med Nätverk Arbetslivet i Malmö. Och nu har det blivit dags för den stora dragningen!

*trumvirvel* 

And the winner is…

Linda Dahlgren, bild från www.damjournalen.seLinda Dahlgren,
individ- och organisationsutvecklare

Varmt välkommen att workshopa med oss i nätverket!

Skulle du ha möjlighet redan ikväll, går det bra att anmäla sig till workshopen om mötesfacilitering/effektiva möten kl 17.30-20.00, Folkuniversitetet, Regementsg 4 i Malmö. Förutom workshop står salladsbuffé och mingel på menyn.

Ny utlottningPresentkort på valfri workshop med Nätverk Arbetslivet

För dig som ännu inte har anmält dig till mejllistan, kommer här en ny chans att vinna presentkort! Registrera dig på nätet, så drar vi en vinnare bland alla nytillkomna om en vecka. Är du osäker på om du redan har anmält dig är det ingen fara med dubbelregistreringar – det sorterar vi lätt. Du registrerar dig genom att välja ”BronsMedlem” i listan på den här sidan.

 

PS: För dig som är nyfiken på vem Linda är, så fastnade hon på bild hos www.damjournalen.se i förra veckan. Läs inlägget här. Scrolla ner en bit så hittar du Linda. Bilden ovan är lånad från Damjournalen.

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
1 svara

Trackbacks & Pingbacks

Kommentering är stängd.