Äta bör man!

Sen några år tillbaka så lunchar jag ytterst sällan ensam. Jag har alltid en intressant person att äta lunch med och många resturanter och matställen jag kan rekommendera. För att luncha och nätverka är en strålande kombination. Jag hinner med ca 20 nya möten varje månad, och varvar mellan nya kontakter och att lära känna dem och se hur vi kan ha glädje av att ha varandra i ens nätverk. Till att luncha med människor vars nummer jag har på speed dial och den relationen vill jag fördjupa och att berätta och höra vad som hänt sen sist. I mina samtal pratar jag sällan om familjen och privatlivet, desto mer om handlar lunchen om jobb, möjligheter och att se hur vi kan hjälpa varandra. Jag varvar även mellan att luncha med kollegor och med att luncha med mitt nätverk utanför jobbet. Allt för att dels lära känna mina kollegor och dels att få input från andra utanför min arbetsplats.

Så luncha bör man annars dör man, vem lunchar du med?

Ha en härligt nätverkande vecka!

Ida Hedberg

Ida Hedberg
Senaste inläggen av Ida Hedberg (se alla)