Drömlunchen!

Luncha ihop! När Jonas Larsson sökte nytt jobb gjorde han oss alla en tjänst, en helt genial tjänst som jag gärna medger att jag själv skulle vilja ha kommit på. Han skapade Lunchaihop.se

Tjänsten går ut på att du parar ihop två av dina kontakter på Linkedin och skriver ett meddelande till dem om att du tycker att dessa två ska luncha ihop. Antingen bjuder du med dig själv eller så låter du två människor som finns i ditt nätverk, finna varandra över dagens lunch.

Varför ska du använda dig av luncha ihop? Jo, som jag tidigare har skrivit, och som alla nätverkare vet, så handlar nätverkande om att börja med att ge, ge ge av dig själv innan du får. Så börja med att para ihop folk för en lunch. Men berätta själv för andra vem du vill luncha med! Dröm stort vem du vill träffa och varför, det är mycket möjligt att någon i ditt nätverk kan göra att din lunchdejt blir just den person du drömmer om. Och tänk gärna stort!

Vi lever allt som oftast i en snabb och stressig vardag att jag som vuxen ofta har svårt att hinna med att drömma om vad jag vill och med vem. Att avsätta tid till att både tänka på det jag har att vara glad och tacksam över, och samtidigt drömma kräver sin tid. Det är klassiskt att tänka ”men jag som har allt detta är det inte förmätet av mig att önska mera? Att vilja mera?” Ungefär som att då skulle allt jag redan har och som jag värdesätter så högt försvinna. Klassiska ordspåk som ”Mycket vill ha mer” och ”Den som skriker efter mycket mister ofta hela stycket” gör att jante är ständigt närvarande.

Men när det gäller lunchdejt så se vad Jonas Larsson önskade sig för lunchdejter. Hittills har (nästan) alla utom Bruce Springsteen lunchat med Jonas. Så vem vill du luncha med?

Själv är jag alltid öppen för både lunch och kaffe, så tveka inte! Är jag din drömlunchdejt?

Ha en härligt nätverkande vecka!

Ida Hedberg

Återkoppla.nu

Ida Hedberg
Senaste inläggen av Ida Hedberg (se alla)
1 svara

Kommentering är stängd.