Bok: Ett Gott Arbetsliv

Vi har en bok på väg från tryckeriet!

Bok: Ett Gott Arbetsliv

Bok på väg!

Vi ordnar som bekant ett frukostseminarium den 14 november för att fira nätverkets 5-årsjubileum. Där kommer skribenter från bloggen att hålla korta föredrag inom sina respektive områden. Men vi tänkte inte nöja oss med det firandet, utan ville göra något mer. Så vi har satt ihop en bok med utvalda inlägg från bloggen av våra just nu aktiva skribenter.

Det är en bok att lägga på jobbets fikabord eller ta med till arbetsplatsträffen. Läs en text i taget och fundera kring den tillsammans. Eller ge bort boken till vännen som funderar kring sin egen arbetssituation. Eller lägg den på ditt eget nattduksbord och läs den helt enkelt själv. Vilket du än väljer:

Läs, reflektera och diskutera!

Ju mer vi pratar om hur vårt arbetsliv ser ut, desto fler möjligheter att påverka och förbättra öppnas. Och Nätverk Arbetslivets vision är ett gott arbetsliv.

Från innehållet:

Nätverk Arbetslivet
Push eller pull – konsten att få balans på livet
Att hantera 27 chefer
Att leda från hjärtat
Tänk om, tänk nytt, tänk digitalt
Gör du ditt jobb – arbetstagare?
Integrering, inkludering eller fruktbart fokus?
Man kan bara vinna matchen på den andres planhalva
Högkänslighet i arbetslivet
Påverka genom ditt medlemskap!
Riskfyllt tystnande
Att begå misstag – bra eller dåligt?

Förbeställning av bok: Ett Gott Arbetsliv

Du som kommer på frukostseminariet den 14 november kan köpa boken till lanseringspris på plats. Ordinarie pris är 50 kr, lanseringspris 20 kr. Vill du ha flera ex, t ex till din arbetsplats, är vi tacksamma om du förbokar detta så vi får rätt antal med oss. Skriv en rad nedan i så fall, med fullständiga kontaktuppgifter i meddelanderutan.

Kan du inte komma till seminariet men önskar köpa boken till lanseringspris kan det så klart ordnas. Frakt-/expeditionskostnad tillkommer.

Lanseringspriset gäller endast vid köp/beställning till och med 14 november 2014.

 

Tillägg den 13 november 2014: Boken har landat!

//

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)