Nätverk Arbetslivet bildade förening

Styrelse och revisorer

Styrelse och revisorer

Styrelse och revisorer; från vänster Maria Kullberg, ordförande, Anna Lundqvist Frogner, Camilla Ländin, Lisbeth Rydén, Margaretha Grönqvist, Jonas Plunteman, Iris Gabriela Svensson, Annika Martinsson, revisor, Jenny Everskog, revisor och Tanja Parkkila med support Tyra.

Till varma applåder och glada tillrop bildades föreningen Nätverk Arbetslivet igår kväll och Maria Kullberg valdes till ordförande. Intresset för att medverka till ett gott arbetsliv var stort och årsmötet fick direkt besluta om en ändring i de föreslagna stadgarna och utöka antalet möjliga ledamöter i styrelsen.

Camilla Ländin

Camilla Ländin

Efter den mer formella delen av mötet bjöds det på kaffe med äpplekaka och vaniljsås och Camilla Ländin gav oss i uppdrag att fundera över hur vi var och en kunde bidra till den nybildade föreningens arbete. Det blev ett brett spektrum av infallsvinklar som redovisades, precis enligt föreningens intentioner. Nätverk Arbetslivets ledord; kontakt, kompetens, perspektiv fortsätter ligga i fokus och många spännande frågor och förslag väcktes, som kommer att utvecklas i olika arbetsgrupper.

Tack för en inspirerande nätverkskväll i arbetslivets tecken!

6 Kommentarer
 1. Jonas Plunteman
  Jonas Plunteman says:

  Hej,

  Vilken inspirerande och givande kväll och va roligt att få vara med i den nybildade föreningen Nätverk Arbetslivet :-)

  Det står Johan Plunteman.. Det ska vara JONAS PLUNTEMAN!! ;-)

  Ser framemot e kreativ och inspirerande organisation!

 2. Iris Svensson
  Iris Svensson says:

  Hej Viveka,
  vilken bra artikel!!! Ja, det var ett verkligen bra mötet igår! Jag gick hem riktig laddad och inspirerad!

  Jag tror att, om vi fortsätter bara i närheten så som vi började, kommer vi att gå väldigt lång! Men samtidig vet jag att det blir hård arbete från oss alla, inte ”bara” styrelsen nej även från alla medlemmar!

  Jag önskar alla ett hjärtligt välkommen och säger ett stort tack för ett så trevlig och inspirerade möte! Ett extra tack går till Maria som grundade Arbetslivet och till Camilla som stödja Maria!

  Hälsningar

  Iris

 3. Maria Kullberg
  Maria Kullberg says:

  Ett stort tack till er som medverkade i mötet! Engagemanget var långt över mina förväntningar och förhoppningar, måste jag säga, och det känns fantastiskt roligt att ha fått en sådan start på vår ideella förening!

  Att under sittande möte få så många krafter att vilja engagera sig och ställa upp i styrelse, som valberedning, revisorer och i arbetsgrupper – det är helt överväldigande!

  :)
  Maria

Trackbacks & Pingbacks

Kommentering är stängd.