Ska vi prata om att komma i tid?

Det första du lär dig som nätverkare är hur viktigt det är att vara rent fysiskt på plats. Att göra dig synlig är ett billigt och effektivt sätt att marknadsföra dig och din produkt. Du inger förtroende hos den du möter för du är där. Du kommer i tid och ni kan ägna er tid till det mötet ska handla om.

När det gäller ditt nätverk så är det inte alltid alla som sett dig i ditt arbete, men vet så pass mycket om dig at du respekterar andras tid och agenda och att när du säger något så finns det substans bakom det, för du är där i tid.

Jag har varit med i många olika sammanhang där den personen som blir vald kanske inte är den bästa kandidaten, men som alltid kommer på alla möten, alltid är i tid så pga detta blir den personen den bästa kandidaten, för hur ska organisationen, företaget eller nätverket veta att du levererar på tid när du sällan eller aldrig själv är i tid?

Någon vill verkligen träffa och vara med dig det första du behöver är att vara där i tid, och därmed förhindra orosmomoent i form av oro eller en arg person som räknat med att du skulle vara på plats kl 9. För finns det något tråkigare än att börja ett möte med varandra med att be om ursäkt?

Så ska vi prata om att komma i tid, eller ska vi prata om roligare saker såsom nya kunder och projekt?

 

Ida Hedberg

Återkoppla.nu

Ida Hedberg
Senaste inläggen av Ida Hedberg (se alla)