April är i antågande!

I april finns en hel del aktiviteter att ta del av, och du är välkommen på allt eller så väljer du det som känns aktuellt för dig just nu.

För dig som funderar på att bli medlem 2011:
kampanjen på GuldMedlemskapet gäller mars månad ut! Missa inte möjligheten att få 25 % rabatt! Kontakta mig innan fredag om du är nyfiken på detta!

Aprilhändelserna i tidsordning:

Fredag 8 april 12.00-13.30
Lunch & miniföredrag: Skapa utveckling på jobbet och privat.
Vi presenterar oss för varandra, du får info om nätverket och vi lyssnar till Gunn-Britt Hult som inspirerar till hur vi kan tänka kring möjligheterna att skapa utveckling för oss själva och på våra arbetsplatser. Kostnaden denna gången är för din egen lunch.
Kävlinge Värdshus

Torsdag 14 april 17.30-20.00
Kvällsmingel & seminarium: Förändra, förbättra, förebygg. Om Feldenkrais och din arbetssituation.
Vi minglar över en bit mat och lyssnar till leg sjukgymnast Eva Damkjaer som berättar om vad Feldenkrais kan bidra med för att ge oss bättre vardag i arbetet. Du kommer att få prova på, och om jag förstått rätt så kommer det att bidra till en och annan aha-upplevelse! Kostnad beroende på om du är medlem eller ej. Läs mer här.
Folkuniversitetet, Regementsg 4, Malmö

Fredag 29 april 08.30-10.00
Frukost: Bloggträff med Ett gott arbetsliv
Vi tar en kopp te eller kaffe och frukostfralla tillsammans och får träffa några av skribenterna från bloggen Ett gott arbetsliv. Vi presenterar oss för varandra och pratar arbetsliv.
Fik i Malmö, jag återkommer om exakt plats och kostnad.

 

Anmäl dig på Kalender – Anmälan i menyn.

Vi finns på facebook där du kan söka på respektive datum för att få upp evenemanget. Eller så går du till http://facebook.com/arbetslivet. :-)

 

Välkommen att vara med och bidra till ett bättre arbetsliv!

Varma hälsningar
Maria Kullberg
Samordnare Nätverk Arbetslivet
0701-45 37 00

PS: Glöm för all del inte vårt arbetslivsmingel 26 maj – men det utgår jag ifrån att alla har bokat in i almanackan redan. ;-)

 

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)