Är du den vi söker?

Nätverk arbetslivet som består av flera delar varav en är bloggen Gottarbetsliv.se hade den 29 april sin första bloggträff! Det är en sak att träffas på via chatt, twitter och facebook och en annan sak att träffas i riktiga livet! Syftet med träffen var att vi som bloggar och har våra arbetsplatser i Skåne skulle få en chans att få ansikte på varandra och lära känna de andra som skriver på bloggen. Gottarbetsliv.se har även bloggare som fysikt befinner sig i Umeå, Roslagen och Stockholm, vilket gör att bloggen verkligen riktar sig mot hela Sverige. Vi ville även ha träffen för att de som följer bloggen skulle få möjlighet att komma med sina synpunkter på bloggen; varför de läser den och framför allt ville vi få förslag på hur får vi fler att läsa den.

Vi var 12 personer som gjorde var sin presentation av våra blogginlägg/vad vi jobbar med/ vad som driver oss i bilden på det goda arbetslivet.

För mer läsning kring detta, besök damjournalen.se som skrev ett fint reportage om träffen.

Gottarbetsliv.se samlar idag många perspektiv på vad vi anser vara en god en arbetsplats, medarbetare, kollegor, chefer och hur vi kan skapa en god balans i arbetslivet. Idag täcker bloggen perspektiv och kompetenser inom områden såsom karriär, kommunikation, organisationsutveckling, effektivitet, nätverkande, personligt varumärke och egenföretagande.

Det vi saknar är perspektiv från chefer och facket; personer som vill delge sina tankar om detta i kombination med ett gott arbetsliv.

För bloggen är inte tänkt som enbart en plattform för arbetstagare eller egenföretagare, utan har som ambition att spegla alla som vill jobba för en godare, mer utvecklande arbetsliv, och där alla som arbetar ses som en tillgång!

Har du förslag på personer vars perspektiv du gärna vill läsa om? Tveka inte att kontakta Gottarbetsliv.se om du har namn på en sådan person och varför du vill läsa mera om vad den personen tycker och tänker!

Gillar du det vi skriver om, dela gärna med dig av din läsupplevelse via sociala medierna!

Eller följ gottarbetsliv.se via twitter på @arbetslivet,

facebook; https://www.facebook.com/gottarbetsliv

 

För gottarbetsliv.se

Ida Hedberg,

Återkoppla.nu

 

Ida Hedberg
Senaste inläggen av Ida Hedberg (se alla)