AW-fika i Malmö på torsdag – välkommen!

Vi har sedan tidgare en AfterWork inplanerad på torsdag. Den blir av, men på ett lite annat vis än planerat. Vi flyttar vår AW ett stenkast bort, och landar på Starbucks på Malmö Central istället. Där sammanstrålar vi med WIFL- fika på Starbucks. The more the merrier. :)

Vi träffas, minglar, presenterar oss för varandra och pratar om arbetslivets frågor. Denna gången med fokus på det digitaliserade arbetslivet (WIFL) som Cathrin Frisemo skrivit en bok om (WIFL- Det Digitala Arbetslivet). Den som vill tar något att äta och/eller dricka, och så får samtalen flöda fritt.

När då?
16 januari 2014 kl 16.00. Vi finns på plats från kl 16.00 och inte 16.30 som var sagt tidigare. Och åtminstone ett par timmar framåt.

Var?
Starbucks Coffee, Malmö Central, vid utgången mot Börshuset

Anmälan
På Facebook eller i en kommentar här i bloggen räcker bra i detta fallet. Det är bra att veta hur många vi blir så vi kan lägga beslag på sammanhängande platser.

Kostnad
Var och en betalar för sin mat & dryck.

 

Välkommen!
Maria Kullberg

Nätverk Arbetslivet och Work in Fake Life. AW-fika Malmö 16 januari.

Följ mig

Maria Kullberg

Verksamhetsutvecklare at KullbergUtveckling AB
Maria Kullberg, projektledare för företags utveckling och framgång, KullbergUtveckling AB. Ordförande för Nätverk Arbetslivet. Arbetar med företagare som vill utvecklas och utveckla den egna verksamheten. Målinriktad business och digital marknadsföring. Maria är socionom med inriktning på grupper och organisationer, och är vidareutbildad i arbetsvetenskap/kompetensutveckling. Tog initiativ till Nätverk Arbetslivet 2009.
Följ mig

Latest posts by Maria Kullberg (see all)