Boktips: När karaktären krackelerar

Som andra boktips i sommar blir det När karaktären krackelerar av Richard Sennett. Den handlar om hur det moderna arbetslivet strider mot många av de egenskaper och villkor vi behöver för att överleva som människa och samhälle. Lättläst. Dock är den svårare att få tag på på svenska om man går efter Adlibris och Bokus. Vanliga boklådor kanske har något ex?

Den finns däremot på engelska. The Corrosion of Charcter, heter den då och finns både på Adlibris och Bokus för knappa 120 kronor.

Följ mig på:

Lisbeth Rydén

Organisationskonsult / doktorand at EllErr Konsult
Jag driver ett eget företag, EllErr Konsult, där jag föreläser, utbildar och gör utredningar med inriktning på organisatorisk / psykosocial arbetsmiljö. Under 2010-2015 drev jag ett forskningsprojekt om organisatorisk arbetsmiljö vid Centrum för tillämpad arbetslivsforskning och utvärdering (CTA) vid Malmö högskola. Jag är på halvtid doktorand på Centrum för bank och finans (CEFIN) vid KTH, finansierad av Finansförbundet. Du kan läsa mer om mig och vad jag gör på: ellerr.se.
Följ mig på: