Äntligen! Jul! Nu har jag tid att…

Det brukar alltid skrivas om hur stressigt det är med julen. Speciellt ett år som detta med arbetsdagarna i princip intakta.  Men, men, när julklapparna är köpta och utdelade, maten inhandlad och konsumerad, det städade huset återigen lagom stökigt då, finns det kanske en möjlighet för några av oss att läsa och tänka på sådant som vi inte orkar eller hinner vid andra tillfällen på året, oavsett om man arbetar eller är ledig.  På en del jobb är det ofta lite lugnare, inte lika många telefonsamtal, inte lika många mail och rensning av datorn, skrivbordet och hyllorna står på ”att-göra-listan” innan det nya året tar ordentlig fart.

Om du är intresserad av arbetslivsfrågor har jag ett tips. Gå in på www.kunskapsabonnemanget.se och leta runt. Där finns texter som rör olika aspekter av arbetslivet. Texterna är skrivna av Bengt-Åke Wennberg och Monica Hane, Samarbetsdynamik AB. Det är bara att ladda ner en text, skriva ut, krypa upp i soffan eller kontorsstolen. Läs, begrunda, ta ställning – hur ser du på olika fenomen och situationer i arbetslivet? Hur resonerar du? Vad bidrar dina resonemang till?  Vad tycker du behöver bättre behöver förstås för att få till ett bra/bättre organiserande? Läs, skriv, diskutera – här på bloggen, på din arbetsplats, via mail till Bengt-Åke Wennberg, Monica Hane, på fester med vänner och bekanta, ja… helt enkelt lite var som helst där en diskussion om vårt arbetsliv är av intresse :).

Till sist vill  jag tacka alla som har läst och kommenterat vad jag har skrivit i bloggen under 2010 samt önska alla en God Jul och ett riktigt Gott Nytt ArbetslivsÅr!

Lisbeth Rydén
Följ mig på:
1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Maria Kullberg. Maria Kullberg said: RT @gottarbetsliv: Bloggat:: Äntligen! Jul! Nu har jag tid att… http://gottarbetsliv.se/2010/12/22/antligen-jul-nu-har-jag-tid-att/ […]

Kommentering är stängd.