Ett Gott Arbetsliv 3 feb: Dags att träffas och prata blogg!

Ett Gott Arbetsliv äter frukost på Barista 3 februari 2012Ett Gott Arbetsliv ser fram emot fredagen om två veckor! För nu är det äntligen dags att träffas och prata blogg och arbetsliv igen! Eftersom de flesta av skribenterna här på Ett Gott Arbetsliv finns i trakterna kring Malmö så håller vi en träff där.

Men vi har ett gäng kring Stockholm också, så kanske att det ska bli en bloggträff där senare i vår? Jag ska själv upp i slutet av april… Det tål att tänkas på, eller hur?!

Frukost med Ett Gott Arbetsliv 3 februari

Varmt välkommen att göra oss sällskap över en frukostkopp te eller kaffe!

Du är lika välkommen om du är skribent eller läsare, som om du är nyfiken på att veta mer om vad vi gör och hur vi tänker kring bloggandet.

Vi ses:

08.00-10.00 fredagen den 3 februari 2012

Plats:

Barista Citykajen i Malmö. Ligger vid Citytunnelns uppgång mot Malmö Högskola, Anna Lindhs plats. http://www.barista.cc/o.o.i.s/73

Kostnad:

din egen frukost

Anmäl dig:

så att vi vet hur många platser vi ska lägga beslag på när vi kommer. :-) Ett kryss på FB räcker bra: https://www.facebook.com/events/303409233038691/ eller så skriver du en kommentar här i bloggen!

På programmet

Skribenterna presenterar sig och sina respektive bloggområden, och vi ska nog hinna med en presentationsrunda för övriga deltagare också. Vi pratar och diskuterar om bloggens önskan om att bidra till ett gott arbetsliv, men också hur man kan skriva inlägg som sökmotorerna och läsarna gillar. Undertecknad, d v s Maria Kullberg från KullbergUtveckling, delar med sig av några enkla tips som kan vara väl värda att tänka på.

Varmt välkommen!
Planeringsgruppen för Nätverk Arbetslivet genom Maria Kullberg

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)