Följ Arbetslivets Dag 2014 genom #gottarbetsliv

Så är det äntligen dags för Arbetslivets Dag! Nu är det dags att skörda frukten av allt förberedelsearbete och höra de intressanta inspelen. För att inte tala om att ge sig in i de spännande samtal som vi vet kommer att uppstå i pauser och under workshopar.

Följ Arbetslivets Dag 2014 genom #gottarbetslivDet är alltid lika roligt när olika professioner möts för att prata utifrån gemensamma intressen, och i det här fallet handlar det om viljan att bidra till ett gott arbetsliv.

För det är det vi i Nätverk Arbetslivet verkar för – ett gott arbetsliv. För dig, för mig, och för alla vi möter i våra olika nätverk och i våra yrkesroller. För dem som befinner sig i ett arbetsliv de inte är nöjda med, för dem som vill komma in i arbetslivet, och för andra som också vill vara med och bidra.

Twitter

Om du inte är en av de lyckliga som bokat en plats kan du följa oss här. Nedan hittar du alla tweets med hashtag #gottarbetsliv. Här i bloggen kan du följa oss även om du inte själv har twitter. Och om du har twitter – ge dig gärna in i samtalen som uppstår där. Vill du twittra något till nätverket heter vi/Maria Kullberg @arbetslivet på Twitter.


//

Bambuser

Dagen kommer att filmas och filmerna kommer att läggas upp på nätverkets YouTube och här på vår hemsida. Eventuellt kommer vi att spontanfilma kortare sekvenser med Bambuser, men jag vågar inte lova att det blir tillräckligt för att du ska kunna följa Arbetslivets Dag live den vägen. Betrakta det mer som glimtar, och spana sen efter de riktiga filmerna. Det som filmas med Bambuser dyker upp i flödet nedan. Även där använder vi #gottarbetsliv som hashtag, och det funkar även för den som vill lägga upp bilder på Instagram från dagen.

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)