Glad midsommar 2012!

Sommar igen :)

Det är visst dags att önska glad midsommar! Hur gick nu det till? Var det inte april nyss?

Idag blev det inget morgoninlägg från mig. Jag trodde att jag var inne i lågsäsong, men har haft fullt upp att göra med utbildningar och konsultationer. Kanske är det så att mina kunder har lågsäsong just nu och uppskattar att jag har tid för dem nu istället för mitt under våren? Trevligt, tycker jag! Då får jag göra såna roliga saker som att hjälpa till att utveckla hemsidor, utbilda i WordPress och prata verksamhetsutveckling.

Idag har jag träffat ett gäng unga entreprenörer som är på väg att starta igång sina första företag – sommarlovsentreprenörer. Det är ett nationellt koncept som även har exporterats utomlands. Ungdomar får stöd att pröva sina affärsidéer under sommarlovet. De får 2 000 kr i ett startbidrag/stipendium och en utbildning i det som är nödvändigt att kunna för att komma igång.

Sydsvenskan träffade ungdomarna igår: Startar företag på lovet
Och jag skrev om dem här: Sommarlovsentreprenörerna

Här i bloggen blir det lite semestertider vilket innebär att inläggen blir lite mindre frekventa och lite mindre regelbundna, men fortsätt följ oss så dyker det säkert upp en del guldkorn. :)

Glad midsommar!

Jordgubbar till midsommar

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)