Arbetslivets Dag 2013 närmar sig! Anmälan 15 mars!

Välkommen till Arbetslivets Dag 2013
– årets roligaste dag med fokus på arbetslivets frågor!

4 april i Malmö är det dags!

Arbetslivets Dag 2013 - Malmö 4 april

Sex korta föredrag introducerar vardera ett tema som vi sedan workshopar kring. På förmiddagen tre föredrag med efterföljande workshop och likadant på eftermiddagen. Du kan alltså välja två olika teman att fördjupa dig i. Du får möjlighet att lyfta egna funderingar och erfarenheter i förhållande till det aktuella temat. På så vis får du kontakt med andra med liknande intressen, du får kompetens och du får andras perspektiv på frågor du funderar över.

Av de anmälda så här långt hittar vi många som arbetar med HR/personalfrågor, forskare från flera intressanta områden, företagshälsovård och konsulter med olika inriktningar på sina verksamheter. Av deltagarlistan att döma kommer vi att få en riktigt givande dag med många spännande samtal!

Student?

För dig som är student erbjuder vi en studentrabatt som innebär att du betalar kraftigt rabatterat pris för dagen. Detta gör vi för att vi ser ett värde i att få en blandning av deltagare under dagen, och ni studenter har ofta tankar om aktuell litteratur eller frågor ni diskuterat under era utbildningar som kan bidra i samtalen. Och för att vi själva har varit studenter och vet hur tajt ekonomin kan vara. :)

Om du nyttjar studentrabatten behöver du visa upp studentleg vid registreringen på morgonen den 4 april. På din anmälan skriver du in rabattkod student13 (små bokstäver, inga mellanslag). Antalet platser till detta pris (295 kr) är begränsat.

Nätverk Arbetslivets vision är ett gott arbetsliv och tillsammans med Centrum för Tillämpad Arbetslivsforskning och Utvärdering vid Malmö Högskola vill vi skapa en mötesplats där vi tillsammans sätter arbetslivets frågor i fokus.

Varmt välkommen!
Maria Kullberg, ordförande Nätverk Arbetslivet

Camilla Ländin och Maria Kullberg planerar inför Arbetslivets Dag. Lisbeth Rydén bakom kameran.

Camilla Ländin och Maria Kullberg i ett av vår många planeringsmöten inför Arbetslivets Dag! Bakom kameran står Lisbeth Rydén. Frånvarande vid just det här mötet var Anna Lundqvist Frogner som också ingår i kärntruppen kring Arbetslivets Dag.

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)